Themadag 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 wordt er tussen 11 en 5 uur een kunstmarkt georganiseerd rondom de Meister toren en wordt bovendien een nieuw informatiepaneel onthuld. Op dit paneel komt informatie te staan over het ontstaan van Uithuizermeeden en het voormalige dorpscentrum tot 1893, hotel de Koppelpaarden en de Mariakerk. De aandacht voor kunst op die dag is breed.

Er wordt gedacht aan kunst in al zijn verschijningsvormen in de ruimste zin van het woord. Dat kan zijn een blik op schilderkunst, tekenkunst, knutselkunst, schrijfkunst, muziekkunst, glaskunst, naaikunst, breikunst, fotokunst maar ook bouwkunst of bloemsierkunst. Alle variaties zijn welkom zolang het maar uit ons eigen dorp komt.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via deze site. De opbrengst is voor de deelnemers zelf. Alleen voor gebruik van de kraam wordt een bijdrage van € 15,- gevraagd. Het geven van een workshop of het voordragen van de schrijfkunst behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor zijn 3 locaties beschikbaar.

Bij opgave ontvangen we graag naam, adres, tel.nr., kunstvorm, gebruik van kraam/stroom en of er een andere activiteit plaats zal vinden.

02-05-2017
Receptenboekje »