Blik op de Winter markt

In 2019 organiseert de Stichting Blik op Uithuizermeeden alweer voor de tiende keer de jaarlijkse themadag. Ter ere van Johan van Veen zijn sterfdag (op 9 december) organiseren wij een Blik op de Winter markt, op zaterdag 14 december, waarbij het thema Water een centrale rol krijgt.

Dit keer staat de dag in het teken van Ir. Johan van Veen.
We weten allemaal dat deze waterbouwkundige ingenieur een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de Deltawerken. Niet voor niets staat zijn buste prominent op het naar hem vernoemde plein midden in ons dorp. In 2019 is het precies 60 jaar geleden dat hij overleed. Ter herinnering aan de sterfdag op 9 december organiseren wij een Blik op de Winter markt, op zaterdag 14 december, waarbij het thema Water een centrale rol krijgt.

Om de mijlpaal van het tweede lustrum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan organiseren we niet alleen de Blik op de Winter markt, maar plaatsen wij ook een vierde informatiepaneel, dit keer op het Johan van Veen plein, naast of bij de buste die daar al staat. Natuurlijk vertellen we op dit paneel ook het verhaal van deze bekende dorpsgenoot.
Bovendien wordt er nu al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de vierde en weer geheel vernieuwde versie van onze informatiegids waarmee we ons dorp het hele jaar door op de kaart zetten.

Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan :
De Blik op de Winter markt op zaterdag 14 december 2019!

De markt wordt gehouden rondom de Meister Toren. Wij gaan uit van 40-50 kramen die allen ingericht worden met in het achterhoofd het thema water in al haar verschijningsvormen. Er wordt gezorgd voor een sfeervolle aankleding, muzikale omlijsting en we proberen zelfs een kleine ijsbaan te regelen voor deze dag zodat er ook voor de kinderen bijzonder vertier geboden wordt. De markt vindt plaats tussen 14.00- 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Alle opbrengsten zijn voor de standhouders zelf.
De prijs voor een kraam (4x1m) bedraagt € 25,- Voor het gebruik van stroom rekenen wij
€ 5,- per kraam. Is een kraam van vier meter overweldigend, dan is het delen van een kraam ook een mogelijkheid.

Het thema winter en water in al zijn verschijningsvormen en in de breedste zin van het woord geeft ruimte voor de verkoop van producten die hier op enige manier aan verbonden kunnen worden. We denken dan niet alleen aan voorwerpen voor de verkoop zoals kerstkaarten of warme winterkleding, maar zeker ook aan een hapje of drankje. Daarnaast biedt het thema ruimte voor kramen waar natuurkundige proefjes gedaan worden of voor bedrijven/organisaties die zich op enige manier met dit thema bezig houden en van de gelegenheid gebruik willen maken een breed publiek aan te spreken.
Alle opties liggen open en wij zien uit naar een ‘spetterende’ Wintermarkt!
Wilt u ons zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 september 2019 laten weten of u aan deze spetterende markt wilt deelnemen? Wij zullen dan ons uiterste best doen een zo gevarieerd mogelijk aanbod te realiseren.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hieronder. Twijfelt u of uw product geschikt is voor deze markt of zijn er andere vragen of onduidelijkheden, neemt u dan vooral even contact op met Tea Viet, (secr.), tel 06-2814 19 85 of Jojanneke Bos, 06-3746 6220.

Wij denken graag met u mee!
 


Inschrijfformulier Blik op de Winter markt

Ik/wij wil(len) op zaterdag 14 december 2019 graag deelnemen aan Blik op de Winter markt van Uithuizermeeden:

Naam :     

Adres :     

Mailadres :     

Telefoon :     

producten/activiteiten :     

Marktkraam:
O Wil gebruik maken van ….…... kraam, 4 x 1 meter
O Wil gebruik maken van stroom
O Wil graag een workshop/demonstratie geven

Let op: de organisatie zorgt voor verlichting in de kraam en terrasverwarming.
Kachels zijn op deze dag in de kramen NIET toegestaan

Uw opgave graag vóór 1 september 2019 richten aan
het secretariaat van de Stichting Blik op Uithuizermeeden,
p/a Torenstraat 3 of aanmelden via info@blikopuithuizermeeden.nl


Namens de Stichting Blik op Uithuizermeeden,

02-05-2017
Blik op bloemen »